Outletové centrum vo Voderadoch otvoria na konci októbra

09.07.2013 Trnava

Voderady 9. júla (TASR) – Prvé slovenské outletové centrum One Fashion Outlet, ktoré vyrastá pri Voderadoch v okrese Trnava, už pozná presný termín otvorenia. Zástupcovia rovnomennej spoločnosti dnes ohlásili, že návštevníkov privíta 30. októbra 2013. V tomto termíne by mala byť ukončená prvá fáza výstavby.

V úvodnej etape by malo vyrásť pri Voderadoch približne 15.000 m2 predajnej plochy s vyše 70 obchodmi. Za realizáciu One Fashion Outlet zodpovedá spoločnosť Realiz. "Od položenia základného kameňa prebieha výstavba v súlade s časovým harmonogramom. Na stavbe pracuje denne 130 až 150 ľudí, ukončené sú rozvody verejného osvetlenia a plocha parkoviska je pripravená na cementovú stabilizáciu. Ukončili sme opláštenie sendvičovými panelmi zo severnej strany. V obchodných jednotkách realizujeme elektrické rozvody a vzduchotechniku, prípojky vody a kanalizácie sú už hotové," informoval projektový riaditeľ One Fashion Outlet Vladimír Kozár. V súčasnosti dosahuje obsadenosť centra viac ako 60 %, rokuje sa o ďalších 20 % nájomnej plochy.

One Fashion Outlet pri Voderadoch má byť miestom, kde značkové módne a športové obchody ponúknu bežné i výpredajové tovary za znížené ceny. Investor vníma centrum aj ako miesto zábavy a oddychu pre celé rodiny.
 

Vyberte región